Η Μάχη για την Ψηφιακή Αγορά

Το βιβλίο που θα σε βοηθήσει να δεις τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Βρες συγκεντρωμένα όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ψηφιακά εργαλεία και τον τρόπο να τα συνδυάσεις, στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης επιχειρησιακής στρατηγικής.

 

Δεν χρειάζεται να αποκτήσεις προχωρημένες τεχνικές γνώσεις, για να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, χρειάζεται:

Να γνωρίσεις όλα τα εργαλεία της ψηφιακής αγοράς: ιστοσελίδα, eshop, μηχανές αναζήτησης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ περιεχομένου, πλατφόρμες σύγκρισης τιμών, αποστολή newsletters και… τόσα άλλα!

Να κατανοήσεις τη φιλοσοφία και τον τρόπο της λειτουργίας τους, τον χρόνο και τις δεξιότητες που απαιτεί η αποτελεσματική χρήση τους, αλλά και τις προσδοκίες που μπορείς να έχεις από την αξιοποίησή τους, χωρίς ορολογίες και τεχνικούς πλεονασμούς, μέσα από προσιτά παραδείγματα της ελληνικής εμπειρίας.

Να καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο τα προωθητικά εργαλεία συνδυάζονται μεταξύ τους, στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης επιχειρησιακής στρατηγικής.

Για να αντιμετωπίσεις τις σύνθετες προκλήσεις, να κερδίσεις το μυαλό και την καρδιά ενός διαφορετικού πλέον καταναλωτή… του ψηφιακού καταναλωτή.

16,03

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 115446 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η Μάχη για την Ψηφιακή Αγορά”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ

ISBN: 978-618-5579-01-2

Σελίδες  216

Συγγραφέας Γιώργος Πετκάκης

Έτος έκδοσης 2021

Διαστάσεις 20,7 x 14,0 cm

Η Μάχη για την Ψηφιακή Αγορά

Η Μάχη για την Ψηφιακή Αγορά

Εξαντλημένο

115446|Η Μάχη για την Ψηφιακή Αγορά preloader