Η ΣΕΧΤΑ – ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΑΟΥΝ 3 – Εξαντλημένο

Ο πρώην ντετέκτιβ Τόμας Ράουνσχολτ, ο αποκαλούμενος και «Ράουν», προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή του μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, όταν δέχεται την επίσκεψη του Φέρντιναντ Μέσμερ, ενός πανίσχυρου επιχειρηματία, που του αναθέτει μια απλή αποστολή: να βρει τον γιο του, Γιάκομπ. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Γιάκομπ ίδρυσε τη σέχτα «Οι Εκλεκτοί του Θεού» και εξαφανίστηκε. Τώρα ο πατέρας του θέλει να εντοπίσει τα ίχνη του.
Όταν ο Ράουν ανακαλύπτει ότι ο Μέσμερ είχε ήδη προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ στο παρελθόν, ο οποίος τα είχε παρατήσει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, αρχίζει να υποψιάζεται ότι η υπόθεση δεν είναι και τόσο απλή. Τελικά εντοπίζει τον Γιάκομπ και τους τελευταίους μαθητές του σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή. Αλλά αυτό που αντικρίζει ο Ράουν δε θυμίζει σε τίποτα τον επί γης Παράδεισο που είχε υποσχεθεί ο Γιάκομπ, αλλά μάλλον την ίδια την Κόλαση.

Μια ανατριχιαστική ιστορία για μια κλειστή κοινωνία με τους δικούς της κανόνες και το μυστικό παρελθόν της, που τώρα απειλεί την ίδια της την ύπαρξη.

11,62

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η ΣΕΧΤΑ – ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΑΟΥΝ 3 – Εξαντλημένο”

Συγγραφέας: ΜΙΚΑΕΛ ΚΑΤΣ ΚΡΕΦΕΛ
ISBN: 978-618-01-2382-1
Σελίδες: 416
Σχήμα: 14 x 21
Βάρος: 0.5340
Ημερομηνία έκδοσης: 2018/01/25

Η ΣΕΧΤΑ – ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΑΟΥΝ 3 – Εξαντλημένο

Η ΣΕΧΤΑ – ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΑΟΥΝ 3 – Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

60810|Η ΣΕΧΤΑ - ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΑΟΥΝ 3 - Εξαντλημένο preloader