Η Ψυχολογία με Απλά Λόγια

Είμαστε γνήσιοι ή συμμορφωνόμαστε όλοι με τους κανόνες;
Τι μας κάνει να θυμόμαστε; Γιατί ξεχνάμε; Μετριέται η νοημοσύνη;

Ερωτήματα σαν αυτά αποτελούν τη βάση του έργου των μεγαλύτερων παγκοσμίως στοχαστών και ερευνητών στον συναρπαστικό κλάδο της ψυχολογίας.

Γραμμένο σε απλή γλώσσα, το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο περιεκτικές αλλά πλήρεις αναλύσεις, διαγράμματα που εξηγούν τις περίπλοκες θεωρίες, κλασικά αποφθέγματα, έξυπνες εικόνες που μας βοηθούν να δούμε τις αντιλήψεις και τις απόψεις μας με διαφορετικό πρίσμα.

Οι συγγραφείς αναλύουν ειδικότερα τις φιλοσοφικές ρίζες της ψυχολογίας, τον συμπεριφορισμό, την ψυχοθεραπεία, τη γνωσιακή ψυχολογία, την κοινωνική ψυχολογία, την αναπτυξιακή ψυχολογία και τη διαφορική ψυχολογία.

Οι αρχάριοι, οι φοιτητές ψυχολογίας, αλλά και οι προχωρημένοι μελετητές θα βρουν άφθονο υλικό που θα διεγείρει την περιέργειά τους και θα τους ενθουσιάσει.

Η Κάθριν Κόλιν είναι κλινική ψυχολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ, ενώ ασχολείται ιδίως με την πρωτοβάθμια ψυχιατρική περίθαλψη και με τη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία. Ο Νάιτζελ Μπένσον είναι λέκτορας φιλοσοφίας και ψυχολογίας. Η Τζοάνα Γκίνσμπεργκ είναι κλινική ψυχολόγος και δημοσιογράφος, ενώ εργάζεται σε κοινοτικά κέντρα θεραπείας. Η Βούλα Γκραντ είναι ψυχολόγος επιχειρήσεων και σύμβουλος για θέματα ηγεσίας και απόδοσης των στελεχών. Η Μέριν Λάζιαν σπούδασε ψυχολογία στο Χάρβαρντ, είναι συγγραφέας, επιμελήτρια και τραγουδίστρια της όπερας. Ο Μάρκους Γουίκς σπούδασε φιλοσοφία, ασχολήθηκε με τη διδασκαλία, είναι συγγραφέας και μουσικός.

Δείτε όλα τα βιβλία της σειράς ΕΔΩ

15,40

1 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η Ψυχολογία με Απλά Λόγια”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Συγγραφέας C. COLLIN, V. GRAND, N. BENSON, M. LAZYAN, J. GINSBURG, M. WEEKS
Μετάφραση Χριστίνα Σωτηροπούλου
ISBN : 978-960-461-696-1
Σελίδες 352
Διαστάσεις 19,5 x 23,5 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
Εξώφυλλο Σκληρό

Η Ψυχολογία με Απλά Λόγια

Η Ψυχολογία με Απλά Λόγια
Η Ψυχολογία με Απλά Λόγια

1 σε απόθεμα

120789|Η Ψυχολογία με Απλά Λόγια preloader