Κονσέρτο για μια πριγκίπισσα

Τατόι, Άνοιξη του 1907

Η Μαρία Βοναπάρτη, απόγονος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, επισκέπτεται τα Ανάκτορα µε τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Γεώργιο, δευτερότοκο γιο του βασιλιά των Ελλήνων, Γεωργίου του Α΄. Εκεί γνωρίζεται µε τον σταβλίτη Μάρκο Αυγερινό, δεξιοτέχνη του βιολιού, γοητεύεται από το παίξιµό του και αναλαµβάνει να χρηµατοδοτήσει τις σπουδές του στο Ωδείο των Παρισίων. Μέσα από τις συναντήσεις τους ένας έρωτας θα γεννηθεί, ρευστός και απροσδιόριστος, αλλά όµως καταδικασµένος να µην τους οδηγήσει στην ευτυχία, πράγµα που αυξάνει την ένταση και το πάθος των συναισθηµάτων των δύο προσώπων.

Ένα µυθιστόρηµα για τον έρωτα και τη µουσική, τα ψυχικά τραύµατα και την ψυχανάλυση, το τυχαίο και απρόσµενο που έρχεται να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων, οδηγώντας τους σε αποφάσεις καθοριστικές.

Έχοντας ως ιστορικό πλαίσιο την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη των αρχών του εικοστού αιώνα, δύο ξεχωριστές προσωπικότητες ζουν µε τον δικό τους µοναδικό τρόπο τα ιστορικά γεγονότα, τις συγκρούσεις των πολιτικών ιδεολογιών, τα καινούργια ρεύµατα στην Τέχνη, καθώς διχάζονται ανάµεσα στο πάθος και τη λογική, στις ανάγκες του ψυχισµού τους και τα κοινωνικά πρέπει.

13,50

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 166081 Κατηγορία:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κονσέρτο για μια πριγκίπισσα”

ISBN:978-960-626-468-9
Συγγραφέας: Όλγα Λιάρατζη
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 322
Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-10-29
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Κονσέρτο για μια πριγκίπισσα

Κονσέρτο για μια πριγκίπισσα

Εξαντλημένο

166081|Κονσέρτο για μια πριγκίπισσα preloader