Ντόνα και Τζάκ

Πολλές φορές η ζωή σού αρπάζει πράγµατα αγαπηµένα, που η ίδια σου είχε δώσει. Με κάποιον τρόπο όµως, σε ανύποπτο χρόνο, σ’ τα επιστρέφει πίσω… Φτάνει µόνο να το αντιληφθείς.

Αυτό ακριβώς καλείται να καταλάβει ο Τζακ, ένας Αφροαµερικανός από την Οκλαχόµα, που µετακόµισε µε την αγαπηµένη του Ντόνα στο Μπρούκλιν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Μετά από ένα θλιβερό γεγονός, ο Τζακ, παγιδευµένος στη δυστυχία του, θα έρθει αντιµέτωπος µε απίστευτες συµπτώσεις, αναπάντεχες εκπλήξεις και τροµακτικές καταστάσεις. Μια σειρά ανατριχιαστικών γεγονότων θα τον φέρουν στα όριά του και αντιµέτωπο µε το ανεξήγητο και το µεταφυσικό. Μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση θα τον οδηγήσει µοιραία σε µια αδιανόητη για τον χαρακτήρα του πράξη, λύνοντας έτσι µια εκκρεµότητα που τον βασάνιζε τα τελευταία χρόνια.

Στην πορεία, αρχίζει και κατανοεί τους µυστικούς γρίφους αυτού του µυστηριώδους παιχνιδιού που παίζει η µοίρα και συµπεραίνει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ένα µυθιστόρηµα βγαλµένο µέσα από τη ζωή, που θα σας γεµίσει µε αστείρευτη ελπίδα, αγάπη και δύναµη, ταξιδεύοντάς σας µέσα από αληθινά ιστορικά γεγονότα της εποχής.

Μπείτε µέσα στο σώµα του Τζακ και δείτε τη ζωή του µέσα από τα δικά του µάτια, ακούστε όσα ακούει, νιώστε όσα νιώθει. Ακολουθήστε τον και γίνετε συνεργός του στα πάντα… Μπορεί και να σας χρειαστεί!

16,20

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 166101 Κατηγορία:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ντόνα και Τζάκ”

ISBN:978-960-626-446-7
Συγγραφέας: Σωκράτης Ε. Αντωνακάκης
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 516
Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-09-30
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Ντόνα και Τζάκ

Ντόνα και Τζάκ

Εξαντλημένο

166101|Ντόνα και Τζάκ