Οι άγγελοι της αφθονίας

Στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο, η Doreen Virtue και ο γιος της, Grant, έχουν συναντήσει χιλιάδες χαρισματικούς ανθρώπους που ονειρεύονται να αναπτυχθούν πνευματικά, να γίνουν θεραπευτές, συγγραφείς, να ταξιδέψουν σε τόπους δύναμης, να συνεισφέρουν στη διεθνή ειρήνη, την αδελφοσύνη, την αφύπνιση της ανθρωπότητας…

Όμως δεν προχωρούν μπροστά, δεν τα καταφέρνουν, επειδή δεν ξέρουν τους νόμους και τα “κλειδιά”, με τα οποία λειτουργεί η Κοσμική Αφθονία.

Οι Doreen και Grant Virtue έγραψαν αυτό το βιβλίο για να μας δείξουν πώς ο Παράδεισος μπορεί να μας προσφέρει υλική και συναισθηματική στήριξη, καθώς εμείς αγωνιζόμαστε να εκπληρώσουμε τον Σκοπό της Ζωής μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Κάθε ένα από τα 11 κεφάλαια του βιβλίου, παρουσιάζει ένα μήνυμα από τους Αγγέλους της Αφθονίας, που εξειδικεύονται στο να διασφαλίσουν ότι η Θεία μας αποστολή στη Γη δεν θα παρεμποδιστεί από κανενός είδους έλλειψη.

Είτε εύχεστε να είχατε περισσότερο χρόνο και χρήμα, είτε ανώτερη καθοδήγηση, εμπνευσμένες ιδέες και ευκαιρίες για να αναδείξετε στο έπακρο το δυναμικό σας, οι Άγγελοι της Αφθονίας θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλα όσα σας εμπόδιζαν ως τώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ως τώρα, αλλά όχι πια!

10,10

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Οι άγγελοι της αφθονίας”

Συγγραφείς: Doreen Virtue, Grant Virtue
Εκδότης: Ιβίσκος
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος έκδοσης: 2017
Αριθμός σελίδων: 224
Κωδικός ISBN-13: 9786185093488
Διαστάσεις: 21×14

Οι άγγελοι της αφθονίας

Οι άγγελοι της αφθονίας
Οι άγγελοι της αφθονίας

Εξαντλημένο

121267|Οι άγγελοι της αφθονίας preloader