Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν

Προσοχή: μόλις βάλετε τα βιβλία στη ζωή σας, μπορεί να συμβούν τα πιο απροσδόκητα πράγματα…

Η Σάρα είναι είκοσι οχτώ ετών και δεν έχει φύγει ποτέ από τη Σουηδία – εκτός βέβαια στα ταξίδια που κάνει διαβάζοντας (αμέτρητα) βιβλία. Όταν η Έιμυ, η ηλικιωμένη φίλη της διά αλληλογραφίας, την προσκαλεί να επισκεφτεί το Μπρόκεν Γουίλ στην πολιτεία της Άιοβα, η Σάρα αποφασίζει πως ήρθε ο καιρός για το πρώτο της ταξίδι. Όταν όμως φτάνει εκεί, τα πράγματα περιπλέκονται – η Έιμυ είναι νεκρή. Βρίσκεται εντελώς μόνη στο σπίτι μιας πεθαμένης γυναίκας, στη μέση του πουθενά – όχι ακριβώς οι διακοπές που είχε στο μυαλό της.

Η Σάρα όμως ανακαλύπτει πως δεν είναι ολότελα μόνη. Διότι εκεί, σε μια πόλη τόσο τσακισμένη από την οικονομική κρίση, που δύσκολα μπορεί να ανακτήσει ξανά τις δυνάμεις της, βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι που γνώρισε μέσα από τα γράμματα της Έιμυ: ο «καημένος» Τζορτζ, η «άγρια» Γκρέις, η «κουμπωμένη» Κάρολαϊν και ο προστατευόμενος της Έιμυ, ο ανιψιός της Τομ.

Η Σάρα σύντομα συνειδητοποιεί πως το Μπρόκεν Γουίλ έχει ανάγκη απεγνωσμένα από μια περιπέτεια, μια γερή σπρωξιά και, ίσως, λίγο ειδύλλιο. Με άλλα λόγια, η πόλη αυτή χρειάζεται ένα βιβλιοπωλείο.

«Οι αναγνώστες δε θα θέλουν να το αφήσουν από τα χέρια τους!» Kirkus Reviews

«Συγκινητικό και τόσο γοητευτικό…» Library Journal

«Οι βιβλιοπώλες, αυτοί οι ήρωες! Το υπέροχο αυτό βιβλίο κατέκτησε τους Γάλλους αναγνώστες και δημιούργησε νέα κατηγορία, τη lib-lit!» Livres Hebdo

«To Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν είναι ένα υπέροχο βιβλίο. Ένα βιβλίο απολαυστικό, από την αρχή ως το τέλος, με χαρακτήρες που τους αγαπάς από την αρχή ως το τέλος». Litteraturmagazinet

«Συμπυκνωμένη δόση χαράς της ζωής!» La griffe noire

«Ακαταμάχητο!» Bloomberg

«Ύμνος στα βιβλία και σε όσους τα αγαπούν». Elle

7,52

1 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν”

Συγγραφέας: Μπίβαλντ Καταρίνα
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
ISBN: 9789601669410
Σελίδες: 512
Διαστάσεις: 14×21
Ημερομηνίας έκδοσης: Νοέμβριος 2018
Μεταφραστής: Καλοφωλιά Μυρτώ

Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν

Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν
Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν

1 σε απόθεμα

68961|Οι αναγνώστες του Μπρόκεν Γουίλ προτείνουν preloader