Οι Θρύλοι της ισορροπίας

Δύο κόσµοι σε πόλεµο: η Δύση και η Ανατολή. Δύο θεοί-δηµιουργοί που εξόντωσαν ο ένας τον άλλον, αφήνοντας µοναδική κληρονοµιά στα παιδιά τους τη διχόνοια.
Λίγο πριν την τελική αναµέτρηση, ο Ηγήνωρ, βασιλιάς του ισχυρότερου κράτους της Ανατολής, πεθαίνει, αφήνοντας στα τρία του τέκνα ένα πανάρχαιο σκαλιστό κουτί: το φηµισµένο Κειµήλιο του Βασιλείου. Μέσα στις σελίδες της διαθήκης που το συνοδεύει ξετυλίγεται η προσωπική του ιστορία, µυστικά έρχονται στο φως, θέσφατα ανατρέπονται, ρόλοι επανακαθορίζονται και οι θρύλοι ξυπνούν.
Ταυτόχρονα, στη Δύση, η µάγισσα Άνουρα, αρχόντισσα του δέκατου όγδοου Οίκου, ολοκληρώνει τη συγγραφή των αποµνηµονευµάτων της, φωτίζοντας τις πιο σκοτεινές πτυχές της ιστορίας της Δύσης. Κόντρα στις προσδοκίες των όµαιµών της και στις προσταγές του αίµατος, αποφασίζει να γυρέψει τη µοίρα της στα µακρινά βασίλεια της Ανατολής.
Οι δρόµοι των αντιπροσώπων των δύο δυνάµεων θα διασταυρωθούν µε έναν απρόσµενο, µα αναπόδραστο τρόπο. Σε αυτό το παιχνίδι επικράτησης, η τύχη του κόσµου κρέµεται από µια κλωστή. Μόνο η Ισορροπία, για την οποία ψελλίζουν οι σοφοί, µπορεί να εγγυηθεί τη σωτηρία του…

16,20

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 166267 Κατηγορία:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Οι Θρύλοι της ισορροπίας”

ISBN:978-960-626-354-5
Συγγραφέας: Τζούλι Τσενέ
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 592
Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-11-01
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Οι Θρύλοι της ισορροπίας

Οι Θρύλοι της ισορροπίας

Εξαντλημένο

166267|Οι Θρύλοι της ισορροπίας