Ο αγνοούμενος (Οι Υποθέσεις Του Ντετέκτιβ Ράουν #2)

Ένας μοναχικός λογιστής, ο Μόγκενς Σλότσχολμ, καταφεύγει στο Βερολίνο έχοντας καταχραστεί χρήματα της εταιρείας του. Σχεδιάζει να συναντήσει μυστικά κάποιον, αλλά εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος.
Ο πρώην ντετέκτιβ Τόμας Ράουνσχολτ, ο αποκαλούμενος και «Ράουν», βασανίζεται ακόμα από τον τραγικό θάνατο της Εύας, της συντρόφου του. Όταν η γοητευτική αδερφή του Μόενς, η Λουίσε, του αναθέτει να βρει τον αδερφό της, ο Ράουν ανακαλύπτει ότι και άλλοι άντρες έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς στο Βερολίνο, για να βρεθούν λίγο αργότερα πνιγμένοι.
Ο Ράουν και η Λουίσε, αναζητώντας τον δολοφόνο, έχουν να παλέψουν με τον χρόνο: ο Μόενς ίσως είναι ακόμα ζωντανός. Η έρευνά τους τους οδηγεί σε μια παλιά υπόθεση λίγους μήνες πριν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989, στην οποία εμπλεκόταν ένας βίαιος πράκτορας της Στάζι. Κι ενώ ο Ράουν θέτει την ίδια τη ζωή του σε κίνδυνο, ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση δολοφονίας της Εύας ανατρέπει τα πάντα…

Το δεύτερο μέρος της αστυνομικής σειράς με τον ντετέκτιβ Ράουν, μια ανατριχιαστική μύηση στον υπόκοσμο της Σκανδιναβίας και όχι μόνο.

7,49

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο αγνοούμενος (Οι Υποθέσεις Του Ντετέκτιβ Ράουν #2)”

Συγγραφέας: ΜΙΚΑΕΛ ΚΑΤΣ ΚΡΕΦΕΛ
Εκδόσεις: Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-1540-6
Σελίδες: 448
Σχήμα: 14 x 21
Βάρος: 0.5700
Ημερομηνία έκδοσης: 2016/04/21
ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

Ο αγνοούμενος (Οι Υποθέσεις Του Ντετέκτιβ Ράουν #2)

Ο αγνοούμενος (Οι Υποθέσεις Του Ντετέκτιβ Ράουν #2)
Ο αγνοούμενος (Οι Υποθέσεις Του Ντετέκτιβ Ράουν #2)

Εξαντλημένο

60397|Ο αγνοούμενος (Οι Υποθέσεις Του Ντετέκτιβ Ράουν #2)