Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους

Χρειάστηκαν δώδεκα χρόνια µέχρι να καταφέρει ο Τζάκοµο να δει στ’ αλήθεια ποιος είναι ο αδερφός του, να µπει στον κόσµο του. Και να τον αφήσει να του αλλάξει τη ζωή.

Είσαι πέντε χρόνων, έχεις δύο αδερφές και θα ήθελες τόσο πολύ ένα αδερφάκι για να παίζεις µαζί του, όπως όλα τα αγοράκια. Ώσπου ένα βράδυ οι γονείς σου σου ανακοινώνουν ότι τελικά θα αποκτήσεις αυτό το αδερφάκι, µόνο που θα είναι διαφορετικό. Εσύ είσαι πανευτυχής: για σένα διαφορετικός σηµαίνει «σούπερ ήρωας». Του βρίσκεις, µάλιστα, και όνοµα: Τζοβάννι. Κι ύστερα έρχεται στον κόσµο και σιγά σιγά καταλαβαίνεις πως, ναι, είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, αλλά δεν έχει καµία σούπερ δύναµη. Στο τέλος ανακαλύπτεις και τη λέξη Down και ο ενθουσιασµός σου µετατρέπεται σε άρνηση και στη συνέχεια σε ντροπή. Θα πρέπει να διανύσεις την εφηβεία σου για να συνειδητοποιήσεις πως τελικά η αρχική σου αίσθηση δεν ήταν λάθος. Κι όταν πια θα αφήσεις τη ζωντάνια του Τζοβάννι να σε παρασύρει, θα καταλήξεις στο συµπέρασµα πως τελικά είναι πράγµατι ένας σούπερ ήρωας. Κι ότι, σε κάθε περίπτωση, είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Με το βιβλίο Ο αδερφός µου κυνηγάει δεινόσαυρους, ο Τζάκοµο Ματσαριόλ έγραψε ένα µυθιστόρηµα µαθητείας, όπου δε χρειάστηκε να επινοήσει τίποτα. Ένα βιβλίο που εκπλήσσει, συγκινεί, διασκεδάζει και προβληµατίζει.

3,57

6 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους”

Συγγραφέας: Mazzariol Giacomo

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601676333
Διαστάσεις: 21×14 cm
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Μεταφραστής: Δότση Δήμητρα
Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Γουσίδης Χρήστος Α.
Σελίδες: 256
Έτος έκδοσης: 2018
Εξώφυλλο: Μαλακό

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους
Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους

6 σε απόθεμα

38327|Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους preloader