Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ & ΟΙ ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ (πακέτο pocket)

0 ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ
Το καλοκαίρι στο γραφικό ψαροχώρι Φιελμπάκα κυλά γαλήνια, ώσπου ένα τηλεφώνημα ταράζει τη θερινή χαλάρωση του επιθεωρητή Πάτρικ Χέντστρεμ. Ένα αγόρι έχει ανακαλύψει το πτώμα μια γυμνής γυναίκας στη Χαράδρα του Βασιλιά, και ο Πάτρικ αναγκάζεται να διακόψει την άδειά του, αφήνοντας μόνη την αγαπημένη του Ερίκα, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί. Σπεύδοντας επιτόπου ο επιθεωρητής και η ομάδα του διαπιστώνουν πως η γυναίκα έχει δολοφονηθεί. Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ανακαλύπτουν πως κάτω από το σώμα αυτής της γυναίκας υπάρχουν οι σκελετοί δύο γυναικών που αγνοούνταν από τα τέλη της δεκαετίας του 1970…

ΟΙ ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ
Ένα μυθιστόρημα μαύρο και τρυφερό συνάμα, βίαιο όσο και το φως της Μεσογείου, και με λόγο καίριο και ρεαλιστικό, που σοκάρει όσο και η πραγματικότητα. Μια ελεγεία για τη Μασσαλία και τους ναυτικούς που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τον Μπερνάρ Ζιροντό και την Οντρέ Τοτού.
Το Αλντεμπαράν, φορτηγό πλοίο χωρίς πλοιοκτήτη, έχει ρίξει άγκυρα στα ανοιχτά της Μασσαλίας. Ο λιβανέζος καπετάνιος Αμπντούλ Αζίζ, ο έλληνας δεύτερος καπετάνιος Διαμαντής και ο τούρκος ασυρματιστής Νεντίμ έχουν ξεμείνει στο πλοίο περιμένοντας τον νέο πλοιοκτήτη. Μέρα με τη μέρα γνωρίζονται μεταξύ τους με τρόπο που δεν το είχαν κάνει ποτέ, τόσα χρόνια πριν που ταξίδευαν μαζί στις ανοιχτές θάλασσες. Αναμνήσεις, αμφιβολίες, φόβοι και αγωνίες αναδύονται και πλέκονται σαν δίχτυ γύρω τους μαζί με απέλπιδες έρωτες και περίεργες αναμνήσεις. Και οι τρεις άντρες “βουτάνε στα βαθιά” σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τον εαυτό τους και τους άλλους. Η Μασσαλία στέκει ολόγυρά τους γοητευτική και απόκοσμη: πόλη γεμάτη μνήμες, πόλη εξορίας, δίχως μέλλον κι ωστόσο με τη ζωή να κυλάει καυτή στις φλέβες της. (Από τις παρουσιάσεις στα οπισθόφυλλα των βιβλίων)

8,91

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ & ΟΙ ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ (πακέτο pocket)”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ξενόγλωσσος τίτλος PREDIKANTEN – LES MARINS PERDUS
ISBN 9786180305197
Χρονολογία Έκδοσης Μάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων 888
Διαστάσεις 17×12
Μετάφραση ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΚΟΡΑΝΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
Επιμέλεια ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΦΙΛΙΑ, ΞΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά) ΛΑΚΜΠΕΡΓΚ ΚΑΜΙΛΑ, ΙΖΟ ΖΑΝ-ΚΛΟΝΤ

Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ & ΟΙ ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ (πακέτο pocket)

Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ & ΟΙ ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ (πακέτο pocket)

Εξαντλημένο

113732|Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ & ΟΙ ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ (πακέτο pocket)