Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια

Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια

Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθεί ένα παιδί σε προσκλήσεις συμμετοχής του σε δραστηριότητες είναι το παιχνίδι. Το παρόν βιβλίο είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα πνεύμα αδημονίας και ενδιαφέροντος για να ασχοληθεί το παιδί με τις δραστηριότητες. Η ιστορία που προηγείται αποτελεί το ερέθισμα για αυτόνομη και ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Είναι αυτή που αποτελεί το κέντρο προσωπικού ενδιαφέροντος του παιδιού και το νόημα για να ασχοληθεί με τις εφαρμογές που προτείνονται. Όλες οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους, ώστε να αναπτύσσεται η κριτική σκέψη του παιδιού και η γνώση να οικοδομείται με τακτικές και πρακτικές δοκιμασμένες και κυρίως μέσα σε ένα πνεύμα ψυχαγωγίας.
Κάθε δραστηριότητα έχει νόημα και οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης. Αφορούν δε σε όλα τα μαθησιακά πεδία και κινούνται στον άξονα της διαθεματικότητας. Τα παιδιά ζωγραφίζουν, χρωματίζουν, μετρούν, κατανοούν έννοιες αιτιότητας, γνωρίζουν το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, γνωρίζουν συμπεριφορές, αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους, ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα ζητήματα, εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό περιβάλλον και μαθαίνουν τις συνεργατικές διαδικασίας. Επίσης, μαθαίνουν να ενεργοποιούν και να αξιοποιούν τους μηχανισμούς μάθησης, να ρωτούν το «πώς» και το «γιατί».
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.

10,40

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια”

Συγγραφέας: Τασούλα Τσιλιμένη
Εικονογράφος: Διατσέντα Παρίση
Σειρά: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥ
Ημερομηνία έκδοσης: 23 Ιουλίου 2014
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 136
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-062-7

Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια

Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια

Εξαντλημένο

69860|Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια preloader