Ο περιπλανώμενος ιππότης -Εξαντλημενο

Ο Κόουλ Ράντολφ δε σκόπευε να πάει ποτέ στις Παρυφές. Όταν όμως απήγαγαν τους φίλους του στη γιορτή του Χαλοουίν, έπρεπε να προσπαθήσει να τους σώσει. Τώρα, είναι παγιδευμένος σε έναν κόσμο που ξεδιπλώνεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αληθινού και φανταστικού, ζωής και θανάτου.

Η αναζήτηση των χαμένων φίλων του οδηγεί τον Κόουλ στο βασίλειο του Ελογουίρ. Συνοδευόμενος από τους καινούριους συντρόφους του, τη Μίρα, τον Τουίτς και τον Τζέις, συνεργάζεται με το κίνημα αντίστασης και συμμετέχει στην έρευνα για την αδερφή της Μίρα, την Όνορ. Στο Ελογουίρ όμως επικρατεί αστάθεια. Ένας μυστηριώδης εχθρός αφανίζει πόλεις, χωρίς να αφήνει πίσω μάρτυρες. Επιπλέον, ένας διαβόητος επαναστάτης γνωστός σε όλο το βασίλειο ως Περιπλανώμενος Ιππότης, ανατρέπει την ισορροπία των δυνάμεων.

Με θανάσιμους εχθρούς να τους καταδιώκουν, ο Κόουλ και η Μίρα πρέπει να καταφύγουν σε ένα νέο είδος μαγείας για να προστατευτούν. Και κάθε κίνηση κρύβει κινδύνους καθώς προσπαθούν να ξεγελάσουν τον Μεγάλο Βασιλιά, που δε θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να πάρει πίσω όσα έχει χάσει.

11,85

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο περιπλανώμενος ιππότης -Εξαντλημενο”

Συγγραφέας: Brandon Mull

Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση

Εκδότης: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ISBN: 978-618-03-0194-6
Αριθμός Σελίδων: 576
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 13 Χ 20
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2016

Ο περιπλανώμενος ιππότης -Εξαντλημενο

Ο περιπλανώμενος ιππότης
Ο περιπλανώμενος ιππότης -Εξαντλημενο

Εξαντλημένο

27313|Ο περιπλανώμενος ιππότης -Εξαντλημενο preloader