ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ)

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ

Με το βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ τα παιδιά μαθαίνουν να κόβουν και να κολλάνε διάφορα σχήματα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους.

Θα ανακαλύψουν με χαρά πως μπορούν να φτιάξουν τον δικό τους μικρόκοσμο με σπίτια, οχήματα και μαγαζιά. Κι όλα αυτά τα δημιουργούν πολύ εύκολα, κόβοντας μόνο τα σχήματα στις σελίδες του βιβλίου!

Μέσα από ευχάριστες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, τα παιδιά αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες. Παράλληλα περνούν πολλές ώρες παιχνιδιού και χαράς.

Είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σωστή χρήση του ψαλιδιού γίνεται πάντα με τη βοήθεια των γονιών.

Στο ίδιο ύφος, κυκλοφορεί και το βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ εδώ Τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας με τα χρώματα, ενώνοντας τις τελείες, ακολουθώντας τον λαβύρινθο και φτιάχνοντας απίθανα σχήματα.

Αν σας ενδιαφέρουν τα βιβλία δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, υπάρχουν πολλές επιλογές: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΖΛ εδώ, ΑΓΓΙΞΕ ΤΑ ΖΩΑ – ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΗΣ εδώ, ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ εδώ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΣΚΥΛΑΚΙ εδώ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΠΑΠΑΚΙ εδώ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΑΓΕΛΑΔΑ εδώ

Επίσης από τις εκδόσεις Φουρφούρι, η αγαπημένη σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας “Πέπε και Μίλι” της Υayo Κawamura , π.χ. Ο ΠΕΠΕ ΚΑΙ Η ΜΙΛΙ – ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ εδώ και Ο ΠΕΠΕ ΚΑΙ Η ΜΙΛΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ εδώ

6,93

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ)”

ISBN 9786185427290
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 21 Χ 29
ΣΕΛΙΔΕΣ 64

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ)

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ)
ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ)

Εξαντλημένο

82385|ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ) preloader