Τα Δάκρυα του Πάθους (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)

Ο έρωτας θα τους ενώσει. Ή θα τους χωρίσει.
Για πάντα…

Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μια βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχια που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα Λοΐζου και της Λυδίας Αποστόλου ενώνονται αμέσως… Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στην Ελλάδα. Η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει στοματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος και εκείνη πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα της. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Και καθώς αγωνίζεται να βρει μια λύση, στο δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος… Ο άντρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά.

Ο Αντρέας τής κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Ένα γάμο που της λύνει όλα της τα προβλήματα και βγάζει στην επιφάνεια όλα τα ξεχασμένα από χρόνια πάθη και συναισθήματα. Ο έρωτας είναι ακόμη ζωντανός και το πάθος τούς παρασύρει στη δίνη του. Και τη στιγμή που παραδίνονται, τα λάθη του παρελθόντος διεκδικούν ακόμη και τη ζωή τους.

6,43

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Τα Δάκρυα του Πάθους (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)”

Συγγραφέας: Έλενα Αντωνίου

Εκδότης: Silk

Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο

Έτος έκδοσης: 2019

Αριθμός σελίδων: 426

Κωδικός ISBN-13: 9789606208034

Διαστάσεις: 20×14

Τα Δάκρυα του Πάθους (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)

Τα Δάκρυα του Πάθους (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)

Εξαντλημένο

135890|Τα Δάκρυα του Πάθους (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ) preloader