Τα μυστικά της Βαβυλώνας

(1 αξιολόγηση πελάτη)

Μια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση οδηγεί τον αστέρα του Χόλιγουντ Τοντ Πίκετ να ψάξει ένα μέρος να κρυφτεί ωσότου επουλωθούν τα τραύματά του. Ο Πίκετ βρίσκει καταφύγιο σε μια μυστηριώδη έπαυλη στο Κόλντχαρτ Κάνιον, μια περιοχή της πόλης τόσο μυστική που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη. Κι εκεί, χάνεται.

Η Τάμι Λόπερ, πρόεδρος του φαν κλαμπ του Πίκετ, πηγαίνει στην Πόλη των Αγγέλων για να ερευνήσει την εξαφάνισή του. Όμως, όσο πλησιάζει το στόχο της ανακαλύπτει ένα-ένα τα σκοτεινά μυστικά της έπαυλης: την οικοδέσποινα Κάτια Λούπι, την ξεχασμένη πλέον πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης, που παραμένει ζωντανή κι ανέγγιχτη απ’ το χρόνο εκατό χρόνια μετά· τα φαντάσματα νεκρών αστέρων που περνούν οργιαστικές βραδιές στο Κόλντχαρ Κάνιον· και τέλος, την πύλη για τη Χώρα του Διαβόλου, την πιο ζοφερή κι απάνθρωπη γωνιά της Κόλασης, που αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ψυχή του κάθε επισκέπτη.
Κι αν θέλει να βρει τον Τοντ Πίκετ, θα πρέπει να διαβεί το κατώφλι της.

Τα «Μυστικά της Βαβυλώνιας» είναι ένα απολαυστικά ανίερο μυθιστόρημα του πολυτάλαντού Clive Barker, που συνδυάζει την ωριμότητα, το λυρισμό, τη μαγεία, τον έρωτα και το θάνατο σε ένα μωσαϊκό απαράμιλλης φαντασίας και συγγραφικής δεινότητας.

«Ένας συναρπαστικός συγγραφέας, με πανίσχυρη και εξαίσια φαντασία». (J. G. BALLARD)

«Είδα το μέλλον της λογοτεχνίας τρόμου και το όνομά του είναι Clive Barker».(STEPHEN KING)

«Ο Clive Barker είναι ο χαρτογράφος του μυαλού, ένας ταξιδευτής στις εσχατιές της φαντασίας». (The Washington Times»

13,93

Εξαντλημένο

1 κριτική για Τα μυστικά της Βαβυλώνας

  1. Τιμόθεος Τιουκαλιας

    Μια γενικά καλή ιστορία με ενδιαφέρον πλοκή αλλά σε πολλά σημεία ανούσιες και μεγάλες περιγραφές που με κούρασαν… ανάμικτα συναισθήματα για αυτό το βιβλίο… σαφώς και έχει γράψει καλύτερα ο Μπάρκερ

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: Κλάιβ Μπάρκερ

Εκδότης: Οξύ
ISBN: 9604360256
Αριθμός Σελίδων: 768
Διαστάσεις: 24×17 cm
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Έτος Έκδοσης: 2003

Τα μυστικά της Βαβυλώνας

Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Κλάιβ Μπάρκερ
Τα μυστικά της Βαβυλώνας

Εξαντλημένο

30233|Τα μυστικά της Βαβυλώνας preloader