ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ – Εξαντλημένο

Ο Ρόμπερτ είναι ένα αγόρι που όπως τα περισσότερα αγόρια του κόσμου απεχθάνεται οτιδήποτε έχει σχέση με αριθμούς, πράξεις και σύμβολα. Και μόνο που ακούει τη λέξη «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ» τον πιάνει τρέλα.

Ένα βράδυ, όμως, βλέπει ένα παράξενο όνειρο. Για την ακρίβεια, βλέπει έναν αινιγματικό, διασκεδαστικό και πανέξυπνο ανθρωπάκο που κάνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα με τους αριθμούς. Για 12 νύχτες, το Πειραχτήρι των Αριθμών θα επισκέπτεται τον Ρόμπερτ στον ύπνο του και θα τον διασκεδάζει με τα παιχνίδια του. Κύβοι, πυραμίδες, σύμβολα και χρώματα στήνουν ένα τρελό πανηγύρι για να μυήσουν τον Ρόμπερτ στον μαγικό κόσμο των αριθμών. Και τα καταφέρνουν!

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γερμανός συγγραφέας γράφει ένα βιβλίο πρωτότυπο που απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας περάσαμε κάποτε από τα θρανία και λίγο πολύ έχουμε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες από το μάθημα των Μαθηματικών. Και όμως, ακόμη και τώρα, έρχεται ένα «Πειραχτήρι» να βάλει σε τάξη απορίες και σκέψεις, με τρόπο ευχάριστο και παιχνιδιάρικο. Σ’ αυτό συμβάλλει και η υπέροχη εικονογράφηση του βιβλίου. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαγευτικό!

10,85

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ – Εξαντλημένο”

Συγγραφέας: ΧΑΝΣ-ΜΑΓΚΝΟΥΣ ΕΝΤΣΕΝΣΜΠΕΡΓΚΕΡ
Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN: 978-960-274-328-7
Σελίδες: 268
Σχήμα: 16 x 24
Βάρος: 0.6050
Ημερομηνία έκδοσης: 2000/01/01
ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ – Εξαντλημένο

ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ – Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

59264|ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ - Εξαντλημένο preloader