Το πρώτο μου smartphone

Η συγκεκριμένη έκδοση αφορά το πολυσυζητημένο θέμα της σχέσης των παιδιών με το smartphone τους και κατ’ επέκταση την ασφαλή είσοδό τους στον ψηφιακό κόσμο. Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με το συγκεκριμένο αντικείμενο και, μάλιστα, τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης υπογράφουν ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας και ειδικός αναλυτής-ερευνητής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια του Ινστιτούτου, Υπ. Δρ. Ψηφιακής Εγκληματολογίας.
Μέσα από αυτό το βιβλίο, τα παιδιά θα μάθουν:
• Τι είναι το απόρρητο και πώς εξασφαλίζεται, ποια είναι τα όρια της ψηφιακής συμπεριφοράς, τι συμβαίνει με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται και πώς να προετοιμαστούν για να μην πέσουν απ’ τα σύννεφα όταν κάποιος τους προσεγγίσει με απρέπεια (και όχι μόνο…).
• Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές χρήσης του smartphone, πότε αφήνουμε το τηλέφωνο στην άκρη, πώς το κρατάμε και πού το παρατάμε, πότε απενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις και πού το φορτίζουμε με ασφάλεια.
Το βιβλίο περιέχει εισαγωγικά κείμενα για γονείς, είναι όμως γραμμένο για να διαβάζεται από παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών. Περιλαμβάνει εικονογραφημένες πρακτικές οδηγίες, συμβουλές, τεστ, κουίζ και παραδείγματα για παιδιά.

11,99

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 241791 Κατηγορία:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Το πρώτο μου smartphone”

ISBN:978-618-5488-66-6
Συγγραφέας: Catherine Pearlman
Εκδότης: Φουρφούρι – Brainfood
Σελίδες: 152
Ημερομηνία Έκδοσης: 2023-03-29
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Βάρος0,24 kg

Το πρώτο μου smartphone

Το πρώτο μου smartphone

Εξαντλημένο

241791|Το πρώτο μου smartphone preloader