Το σπίτι των καλύτερων ημερών

Το ήξερα από την αρχή: όταν ερωτεύεσαι κάποιον σαν τον Άγγελο Βαλάση, το ξέρεις. Ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ µόνη µαζί του. Ξέρεις πως θα περιπλανιέσαι άλλοτε στο σκοτάδι, άλλοτε στο µισόφωτο, άλλοτε στην πιο εκτυφλωτική µέρα. Σιγά σιγά έµαθα να ξεχωρίζω τις εποχές που είχε πολλές ερωµένες, τις εποχές που είχε µία –αυτές ήταν οι χειρότερες– και τις εποχές, τις σύντοµες εποχές, που δεν είχε καµία και που βρισκόταν µετέωρος, σ’ ένα είδος ερωτικού καθαρτήριου. Πολλά ήταν τα µυστικά του και πολλά τα γεγονότα που συνέβησαν· µερικά τα προκάλεσα, άλλα έπεσαν κι έσπασαν πάνω µου σαν µεγάλα κύµατα. Ύστερα ήρθε µια εποχή διαφορετική από τις άλλες, που δεν µπόρεσα την ξεχωρίσω κι όπου αποδείχτηκε ότι είχα κάνει λάθος σε όλα.

Η ηρωίδα ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον αινιγµατικό Άγγελο Βαλάση. Για µερικά ψήγµατα ευτυχίας η νέα γυναίκα κατακλύζεται από υποψίες και βυθίζεται στην αγωνία, στο παραλήρηµα της αναµονής και της αβεβαιότητας. Κι όταν πια δεν αντέχει άλλο, θα του γυρίσει την πλάτη, ξεκινώντας µια νέα ζωή δίπλα σε έναν άλλο άντρα. Όµως όλα δεν είναι όπως φαίνονται και ο χρόνος πάντα καταφέρνει να φέρει τα πάνω κάτω…

Ένα µυθιστόρηµα βγαλµένο από τη ζωή, για έναν µεγάλο έρωτα και το εξίσου µεγάλο τίµηµα που χρειάζεται να πληρώσεις για να τον ζήσεις ως την πιο πικρή και υπέρλαµπρη κορύφωση.

4,24

1 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Το σπίτι των καλύτερων ημερών”

Συγγραφέας Αργυρού Σταυριάννα

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601648477
Διαστάσεις 14×21 cm
Σελίδες: 272
Ετος έκδοσης: 2013
Μαλακό εξώφυλλο

Το σπίτι των καλύτερων ημερών

Το σπίτι των καλύτερων ημερών

1 σε απόθεμα

55378|Το σπίτι των καλύτερων ημερών preloader