Το σύστημα Έξι Σίγμα

Το Σύστημα Έξι Σίγμα αποκαλύπτει πώς η GE, η Motorola και πολλές άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να τελειοποιήσουν προϊόντα και διαδικασίες, για να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και για να αυξάνουν τα κέρδη τους.

Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό εφαρμογής του Έξι Σίγμα στον οργανισμό σας είτε ασχολείστε με τη βιομηχανική παραγωγή είτε με την παροχή υπηρεσιών. Οι συγγραφείς –που έχουν συνεργαστεί με μερικές από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες Έξι Σίγμα, όπως η GE– παρέχουν καθοδήγηση βήμα προς βήμα καθώς και πρακτικές οδηγίες υλοποίησης. Είτε ο σκοπός σας είναι να διορθώσετε ένα πρόβλημα είτε να εφαρμόσετε το Έξι Σίγμα σε όλη την επιχείρησή σας, το Σύστημα Έξι Σίγμα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια προσέγγιση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος του 21ου αιώνα.

Το Σύστημα Έξι Σίγμα:


Περιγράφει τις προκλήσεις και τις πολιτικές εισαγωγής του συστήματος, αλλά και καθοδήγησης και εκπαίδευσης των εργαζόμενων για το Έξι Σίγμα.


Επικεντρώνεται στην υλοποίηση των κύριων βημάτων και των εργαλείων βελτίωσης της ποιότητας στο σύστημα Έξι Σίγμα.


Παρουσιάζει χρήσιμα στοιχεία, σχόλια και παραδείγματα από ηγέτες επιχειρήσεων και διοικητικά στελέχη που χρησιμοποιούν το Έξι Σίγμα στους οργανισμούς τους.

9,25

1 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Το σύστημα Έξι Σίγμα”

Συγγραφέας Cavanagh Roland R., Pande Peter S., Neuman Robert P.

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601617022
Διαστάσεις 16×24 cm
Σελίδες: 560
Ετος έκδοσης: 2009
Μαλακό εξώφυλλο

Το σύστημα Έξι Σίγμα

Το σύστημα Έξι Σίγμα

1 σε απόθεμα

57049|Το σύστημα Έξι Σίγμα preloader