Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Knights Of Athens. Το μέρος που γεννήθηκε από την αγάπη μας για το βιβλίο και την θέληση για την καλύτερη προώθηση του. Στόχος μας είναι να προβάλουμε την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, καλλιτέχνες και τους αναγνώστες τους· την ανάσα του πολιτισμού.

Στην πόλη του βιβλίου μας, στο Booktown.gr θα βρείτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τίτλους από τις εκδόσεις των Knights of Athens, αλλά και όλων των γνωστών εκδοτικών οίκων, καθώς έτσι θέλουμε να συμβάλουμε στην παραγωγή και διάδοση της βιβλιοφιλίας, φέρνοντας καθημερινά τους ανθρώπους σε επαφή με τα έργα και τους δημιουργούς τους.

Βιβλία για παιδιά, παραμύθια και όνειρα βαλμένα σε χαρτί, ποιητικές συλλογές και ελληνική & διεθνή πεζογραφία, φιλοσοφία, επιστημονικά δοκίμια κ.α. Και δεν τελειώνουμε εκεί. Η συνεχής ενασχόλησή μας με το βιβλίο, μας φέρνει συχνά σε ευκαιρίες και σπάνια βιβλία, όπου θα είναι διαθέσιμα ως μεταχειρισμένα.

Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας, έχει ως συνέπεια το e-shop μας να είναι πλήρως ενημερωμένο και εκσυγχρονισμένο. Παρόλα αυτά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση ή έλλειψη μπορείτε να επισημάνετε.

Τα βιβλία μας, είναι η ψυχή αυτού του ιστότοπου και καταστήματος και όπως η θρυλική Αγκάθα Κρίστι είχε πει:

«Τα βιβλία είναι τα αφεντικά ενός βιβλιοπωλείου».

Εκτός από το booktown.gr, μπορείτε να μας βρείτε και στην αποθήκη μας.

[fibosearch]