Ένα τίποτα μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα

(1 αξιολόγηση πελάτη)

Μικρά βήματα – Μεγάλες Αλλαγές

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι μας, το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει σίγουρες μεθόδους που θα μας απογειώσουν! Παραθέτοντας έγκυρα πορίσματα της βιολογίας, της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης, ο James Clear, ένας από τους διεθνώς κορυφαίους ειδικούς, μας μαθαίνει με ακρίβεια τις κατάλληλες στρατηγικές για να αποκτήσουμε καλές συνήθειες, να ξεφορτωθούμε τις κακές και να κυριαρχούμε στη συμπεριφορά μας, ώστε να οδηγηθούμε σε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.
Επιπλέον, στις σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνονται αληθινές ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν: “Χρυσοί Ολυμπιονίκες”, βραβευμένοι καλλιτέχνες, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί που έσωσαν ζωές και διάσημοι κωμικοί, που όλοι ακολούθησαν τη στρατηγική των μικρών βημάτων για να διακριθούν στον τομέα τους και να κατακτήσουν την κορυφή. Είτε είστε μια ομάδα που ονειρεύεται να πάρει το πρωτάθλημα, μια επιχείρηση που θέλει να κατακτήσει την αγορά, ένας επαγγελματίας πωλητής ή στέλεχος επιχειρήσεων, είτε απλώς ένα άτομο που επιθυμεί να κόψει το κάπνισμα, να χάσει βάρος, να μειώσει το άγχος του ή να επιτύχει οποιονδήποτε άλλον στόχο, το επαναστατικό αυτό βιβλίο θα αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πρόοδο και την επιτυχία.

10,98

2 σε απόθεμα

Ένα τίποτα μπορεί ν' αλλάξει τα πάντα
Ένα τίποτα μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα

10,98

1 κριτική για Ένα τίποτα μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα

  1. avgerinosot

    Εξαιρετικό βιβλίο και άψογη εξυπηρέτηση. Μου ήρθε πιο γρήγορα απ’οσο περίμενα, σε αψογη κατάσταση. Σας ευχαρισ΄τω πολυ!!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: James Clear
Εκδότης: Ιβίσκος
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος έκδοσης: 2019
Αριθμός σελίδων: 424
Κωδικός ISBN-13: 9786185093945
Διαστάσεις: 21×14

Ένα τίποτα μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα

121587|Ένα τίποτα μπορεί ν' αλλάξει τα πάντα