Δύο σπίτια | Μιχαλοπούλου Αμάντα

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 Αξιολόγηση )
Οι τρυφερές ιστοριούλες αυτής της καινούριας σειράς μιλούν για καθημερινές καταστάσεις και προβλήματα που απασχολούν τα μικρά παιδιά. Η αφήγηση γίνεται από το ίδιο το παιδί, ενώ η εικονογράφηση του κειμένου είναι παρμένη από έργα σύγχρονων καλλιτεχνών: ζωγραφικούς πίνακες, γκραβούρες, φωτογραφίες, εγκαταστάσεις κ.ά.
Μήπως φταίω που χωρίσατε με τον μπαμπά;» ρωτάω. «Πως θα μπορούσες να φταις εσύ, θησαυρέ μου;» λέει η μαμά, χαμογελώντας όπως παλιά. «Είσαι ο καρπός μιας πολύ μεγάλης αγάπης». Χαίρομαι που μου μιλάει έτσι γλυκά και ξαναστήνω τα λέγκο μου. Σήμερα θα φτιάξω δύο σπίτια! Η «Οικογενειακή Πινακοθήκη» είναι μια σειρά παραμυθιών της καθημερινής ζωής, για παιδιά 5-8 ετών, που εικονογραφείται με πρωτότυπα έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης. Η μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, τα ζευγάρια που χωρίζουν, αλλά και η κλασική ελληνική οικογένεια, θα βρουν στα βιβλία της σειράς ακόμη περισσότερους λόγους για ν’ αγαπιούνται, να κατανοούν το διαφορετικό και ν’ απολαμβάνουν τη ζωή και την τέχνη.
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

0,99

6 σε απόθεμα

Δύο σπίτια | Μιχαλοπούλου Αμάντα

0,99

Αξιολογήσεις πελατών

Rated 5.00 out of 5 stars
1 Αξιολόγηση
5 Αστέρια 1 100 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

1 review for Δύο σπίτια | Μιχαλοπούλου Αμάντα

  1. Avatar photo
    5 out of 5

    Μήπως φταίω που χωρίσατε με τον μπαμπά;» ρωτάω. «Πως θα μπορούσες να φταις εσύ, θησαυρέ μου;» λέει η μαμά, χαμογελώντας όπως παλιά. «Είσαι ο καρπός μιας πολύ μεγάλης αγάπης». Χαίρομαι που μου μιλάει έτσι γλυκά και ξαναστήνω τα λέγκο μου. Σήμερα θα φτιάξω δύο σπίτια! Η «Οικογενειακή Πινακοθήκη» είναι μια σειρά παραμυθιών της καθημερινής ζωής, για παιδιά 5-8 ετών, που εικονογραφείται με πρωτότυπα έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης. Η μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, τα ζευγάρια που χωρίζουν, αλλά και η κλασική ελληνική οικογένεια, θα βρουν στα βιβλία της σειράς ακόμη περισσότερους λόγους για ν' αγαπιούνται, να κατανοούν το διαφορετικό και ν' απολαμβάνουν τη ζωή και την τέχνη. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Προσθήκη αξιολόγησης

Συγγραφέας Μιχαλοπούλου Αμάντα

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789603787853
Διαστάσεις 19×19 cm
Σελίδες: 68
Ετος έκδοσης: 2000
Σκληρό εξώφυλλο

Δύο σπίτια | Μιχαλοπούλου Αμάντα