Η κοιλάδα των ρόδων

Θα υπάρξει η Πλατωνική Πολιτεία το 4000 μ.Χ. στη Γη;
Το 1921 ο Ελβετός φιλέλληνας Πάουλ Αμαντέους Ντήναχ, μετά από ένα ατύχημα πέφτει σε ληθαργικό ύπνο (κλινικά νεκρός για 15 λεπτά). Η συνείδησή του διολισθαίνει μπροστά στον χρόνο. Βρίσκεται στο έτος 3906 μ.Χ. διατηρώντας όμως την συνείδηση του εαυτού του. Είναι μεταβιωμένος στον φυσικό επιστήμονα Ανδρέα Νόρθαμ.
Γνωρίζει τότε και μας μεταφέρει τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα από το 2000 έως το 4000 μ.Χ. Αναφέρεται στα επιτεύγματα του μεγάλου εκείνου πολιτισμού της 4ης χιλιετηρίδος στον οποίο θα ζήσουν οι μακρινοί απόγονοι των σημερινών Ευρωπαίων. Οραματίζεται μια Πανοικουμένη με ιδιότυπο σοσιαλισμό υπό την αιγίδα των Ευρωπαίων η οποία διαβιώνει μέσα σε μια ανώτατη πνευματική ζωή -παράλληλη με την υλική ευημερία. Ο λυρικός λόγος, η καλλιτεχνική δημιουργία, ο φιλοσοφικός στοχασμός, η μεταφυσική πίστη, και όλες εν γένει οι αξίες και τα υψηλά ιδανικά φθάνουν στο απόγειό τους.
Το 3906 μ.χ., Η κοιλάδα των Ρόδων – η πνευματική πρωτεύουσα της γης (κάπου στη νότιο Ευρώπη στην περιοχή της Μεσογείου), κατοικείται από 6.000.000 ανθρώπους οι οποίοι είναι το απαύγασμα του πνευματικού κόσμου της υδρογείου. Εκεί ο Homo Sapiens-Sapiens (Αλέξης Βόλκυ) μεταμορφώνεται (αποκτώντας την Υπερόραση, την άμεση φώτιση και επαφή με το Φως), σε Homo Occidentalis-Novus, τον νέο άνθρωπο με ανατομικές αλλαγές στα κυριότερα εγκεφαλικά κέντρα.

50,90

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Η κοιλάδα των ρόδων
Η κοιλάδα των ρόδων

50,90

Κωδικός προϊόντος: 25567 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η κοιλάδα των ρόδων”

Συγγραφέας: Dienach, Paul – Amadeus

Μεταφραστής : Παπαχατζής Γεώργιος Μ.

Επιμελητής : Παπαχατζής Γεώργιος Μ.

Εκδότης: Ιδεοθέατρον
ISBN: 9789607921635
Αριθμός Σελίδων: 831
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24 x 17
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2001

Η κοιλάδα των ρόδων

25567|Η κοιλάδα των ρόδων