Νέα χαρακτηριστικά του Office 2007

Το Microsoft Office αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια την πιο δημοφιλή σουίτα εφαρμογών γραφείου σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά το Word, το Excel, το PowerPoint, την Access και το Outlook προκειμένου να καλύπτουν επαγγελματικές ή προσωπικές ανάγκες.

Με το Office 2007, η Microsoft έκανε μια υπέρβαση. Τροποποίησε το περιβάλλον εργασίας με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι προσανατολισμένο στο αποτέλεσμα. Το νέο περιβάλλον, με την κορδέλα και τις καρτέλες της, παρέχει όλα τα εργαλεία με σαφή και οργανωμένο τρόπο, έτσι ώστε ο χρήστης να εξοικονομεί χρόνο και να αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών. Οι συλλογές, σε συνδυασμό με την αυτόματη προεπισκόπηση, διευκολύνουν τις μορφοποιήσεις αφάνταστα, ενώ έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των εγγράφων και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το βιβλίο Νέα χαρακτηριστικά του Office 2007 για χρήστες προηγούμενων εκδόσεων εστιάζει στις νέες δυνατότητες των εφαρμογών του Office 2007 και στο νέο περιβάλλον εργασίας. Δεν αποτελεί εγχειρίδιο εκμάθησης των εφαρμογών του Office 2007 — απευθύνεται σε χρήστες των προηγούμενων εκδόσεων του Office που θέλουν να γνωρίσουν και να εκμεταλλευθούν τα νέα χαρακτηριστικά χωρίς να υποχρεώνονται να ψάχνουν σε πολυσέλιδους τόμους και εγχειρίδια. Στόχος του βιβλίου είναι να αποτελέσει για τους αναγνώστες έναν πολύτιμο βοηθό που με απλό και σαφή τρόπο θα τους επιτρέψει να εξοικειωθούν γρήγορα και εύκολα με το νέο περιβάλλον και να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες που τους παρέχει.

11,49

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Νέα χαρακτηριστικά του Office 2007

11,49

Κωδικός προϊόντος: 123168 Κατηγορίες: , , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Νέα χαρακτηριστικά του Office 2007”

Συγγραφέας: Γιάννης Κυρκόπουλος

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
ISBN: 9789604612949
Κατηγορία: Πληροφορική – Εφαρμογές γραφείου
Σελίδες: 200
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ.
Χρώμα: Μονόχρωμο
Εξώφυλλο: Μαλακό