Οδηγίες για το μασάζ του μωρού

Απαραίτητος οδηγός για να µάθετε πώς να κάνετε µασάζ στο µωρό σας:

– 300 ανέκδοτες φωτογραφίες που δείχνουν λεπτοµερώς, βήµα βήµα, όλες τις κινήσεις για να ξεκινήσετε χαλαρά και µε ασφάλεια το µασάζ του µωρού σας.

– ?ιευκρινίσεις και πρακτικές συµβουλές από µια έµπειρη επαγγελµατία για τα διάφορα είδη µασάζ: χαλάρωση, ευεξία, ξύπνηµα των αισθήσεων, καλύτερη πέψη… ανάλογα µε την ηλικία του παιδιού.

– Ένας φιλικός οδηγός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του µωρού και θα πλουτίσει την επαφή και την επικοινωνία µε τη µαµά του (και τον µπαµπά του!).

Οδηγίες για το µασάζ του µωρού:

– Οι βασικές αρχές

– Οι προϋποθέσεις για ένα πετυχηµένο µασάζ (η κατάλληλη στιγµή, η κατάλληλη θερµοκρασία, τα ιδανικά λάδια), οι διαφορετικοί τύποι αγγίγµατος, οι στάσεις του µασάζ…

Το µασάζ του νεογέννητου:

– Απαλότητα πάνω απ’ όλα, για να νιώθει ασφαλές το νεογέννητό σας, παιχνίδια µε τις αισθήσεις του, τρόποι για να βοηθήσετε την πέψη ή τον ύπνο…

Το µασάζ του µωρού:

– Πιο περίπλοκο µασάζ: κάτω µέλη, κοιλιά, θώρακας, χέρια, πλάτη, πρόσωπο, κρανίο… για να βοηθήσετε το µωρό σας να αντιληφθεί το σώµα του.

Ειδικά µασάζ:

– Για να ανακουφίζετε τις µικρές ενοχλήσεις της καθηµερινότητας, να αποµακρύνετε τις εντάσεις, να ενεργοποιείτε τους ανοσοποιητικούς µηχανισµούς… και, επίσης, για το παιδί µετά τα δύο του χρόνια.

4,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες για το μασάζ του μωρού

4,99

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Οδηγίες για το μασάζ του μωρού”

Συγγραφέας Dumoutet Sophie

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601646107
Διαστάσεις 19×25 cm
Σελίδες: 128
Ετος έκδοσης: 2013
Μαλακό εξώφυλλο
Μεταφραστής Γαβριηλίδου, Πετρούλα

Οδηγίες για το μασάζ του μωρού