Πώς δουλεύουν οι υπολογιστές

Με περισσότερες από 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο απόλυτος εικονογραφημένος οδηγός σας στον κόσμο των PC και της τεχνολογίας!

Είναι ένας εξ ολοκλήρου έγχρωμος εικονογραφημένος οδηγός που υποθέτει ότι τίποτα δεν είναι γνωστό και εξηγεί τα πάντα. Στις καλοσχεδιασμένες εικόνες του περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στον οποίο βασιζόμαστε όλοι μας καθημερινά.

Σε αυτή τη νέα έκδοση, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα σχεδόν τα εξαρτήματα υλικού που περιέχει το PC σας, αλλά και για πολλά ακόμα «θαύματα» της σύγχρονης τεχνολογίας — για παράδειγμα, πώς δουλεύουν οι εκτυπωτές και με τι τρόπο μετατρέπει η ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή το φως σε δεδομένα.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση καλύπτει πάρα πολλά νέα θέματα, όπως:

• Πώς τα tablet PC (οι πολύ μικροί φορητοί υπολογιστές) φέρνουν την ισχύ ενός υπολογιστή κυριολεκτικά στην παλάμη του χεριού σας.

• Πώς τα Windows Vista κάνουν την επιφάνεια εργασίας σας διαφανή και τον υπολογιστή σας ασφαλέστερο.

• Πώς οι εξελίξεις στην τεχνολογία των οπτικών δίσκων — οι δίσκοι DVD διπλής στρώσης, τα HD-DVD, και οι δίσκοι Blu-Ray — εξακολουθούν να επεκτείνουν τις δυνατότητες.

• Πώς δουλεύουν οι νέες οθόνες LCD, οι προβολείς βίντεο, και η ψηφιακή επεξεργασία φωτός (digital light processing, DLP).

• Πώς τυπώνουν οι έγχρωμοι εκτυπωτές λέιζερ και ψεκασμού μελάνης (inkjet)… και πολλά άλλα.

Είναι το τέλειο βιβλίο για τους υπολογιστές! Θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας, θα γοητεύσει την όρασή σας, και θα επεκτείνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες — όποιο και αν είναι το επίπεδο των τεχνικών σας γνώσεων!

27,30

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Πώς δουλεύουν οι υπολογιστές

27,30

Κωδικός προϊόντος: 123541 Κατηγορίες: , , , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Πώς δουλεύουν οι υπολογιστές”

Συγγραφέας: Ron White
Επιμέλεια:
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
ISBN: 978-960-461-194-2
Κατηγορία: Πληροφορική – Εφαρμογές γραφείου
Σελίδες: 320
Διαστάσεις:
Χρώμα: Έγχρωμο
Εξώφυλλο: Έγχρωμο