Ζωγραφική, πες μου τα μυστικά σου!

(1 αξιολόγηση πελάτη)

Η τέχνη είναι πλατιά όσο ο κόσμος μας. Η Μαρί Σελιέ σού προτείνει να μπεις μ’ ανοιχτό μυαλό μαζί της στον κόσμο της ζωγραφικής και να ανακαλύψεις τα μυστικά του. Το μονοπάτι που ακολουθείται είναι ταυτόχρονα προσωπικό και παγκόσμιο. Είναι μια διαδρομή που σημαδεύεται από πίνακες, θέματα, λέξεις, που όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η συγγραφέας διάλεξε 45 πίνακες, γνωστούς και άγνωστους, από διάφορες χώρες και εποχές. Για όλους και για τον κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά λέει με απλά λόγια ό,τι είναι απαραίτητο για να φωτίσει το βλέμμα σου. Ας γίνει λοιπόν αυτή η διαδρομή αφετηρία για τη δική σου βόλτα στον κόσμο της ομορφιάς και της ευτυχίας που ανοίγεται μπροστά σου: στον κόσμο της ζωγραφικής.

8,29

Εξαντλημένο

1 κριτική για Ζωγραφική, πες μου τα μυστικά σου!

  1. nakapostolia

    Είναι ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ βιβλίο !
    Όχι σαν αυτά που εχώ συνηθίσει να διαβάζω , δεν είναι παραμύθι , είναι Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ μέσα από μια διαφορετική ματιά.
    ΟΧΙ δεν θα σε μάθει να ζωγραφίζεις …
    θα σε πάρει όμως από το χέρι και θα σου προτείνει να μπεις με ανοιχτό μυαλό στην τέχνη της ζωγραφικής και να ανακαλύψεις τα μυστικά της . Θα σε βοηθήσει να δεις μέσα απο τα μάτια του ζωγράφου , τι σκέφτεται τι νιώθει , είναι μια διαδρομή που συνδέει πινάκες , χρώματα , συναισθήματα λέξεις …..

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: Marie Sellier

Μετάφραση: Μαρίζα Ντεκάστρο

Εκδότης: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ISBN: 978-618-03-0118-2
Αριθμός Σελίδων: 108
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 22,3 Χ 22,3
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2015

Ζωγραφική, πες μου τα μυστικά σου!

Ζωγραφική, πες μου τα μυστικά σου!
Ζωγραφική, πες μου τα μυστικά σου!

Εξαντλημένο

25696|Ζωγραφική, πες μου τα μυστικά σου!