Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πακέτο βιβλίων 3”

Δε θέλω να πάω σχολείο

Ο Τιμ, η Μία, ο Σαμ, ο Έντζο και η Ρόουζ μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι αχώριστοι φίλοι. Κάθε απόγευμα, υπό τη «συνωμοτική επίβλεψη» του κυρίου Μορίς, του θυρωρού, μαζεύονται στην αυλή για να παίξουν, να μοιραστούν τις χαρές τους και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να βρουν όλοι μαζί λύσεις.

Οι πειρατές των βιβλίων

Ο Νικηφόρος πειρατής, κουρσάρος, πολιορκητής, ατρόμητος και ξακουσμένος μέχρι τα πέρατα της Γης, είναι πάντα έτοιμος για εξερευνήσεις και περιπετειώδη ταξίδια. Μαζί με το πλήρωμά του θα αντιμετωπίσει ασυνήθιστους κινδύνους, θα λύσει ανεξιχνίαστα μυστήρια, θα κάνει νέους φίλους και θα ανακαλύψει τα πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή.

Αλέξη, ώρα για μπάνιο!

Μια σειρά παιδικών βιβλίων που ολοκληρώνεται σε τέσσερις τόμους και έχει ως στόχο να ενθαρρύνει παιδιά και γονείς να ρυθμίσουν με χιουμοριστική διάθεση θέματα της καθημερινότητας, όπως την ώρα του μπάνιου, τη διατροφή, την τακτοποίηση του δωματίου και την αντιμετώπιση των φόβων. Με υπέροχη εικονογράφηση, που αποτυπώνει την αχαλίνωτη φαντασία ενός μικρού αγοριού και παρασύρει τον αναγνώστη στον θαυμαστό του κόσμο, τα βιβλία αυτά αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για κάθε γονιό.

Το βιβλίο της μαμάς

Στο βιβλίο αυτό ξανασυναντάμε όλες τις μαμάδες που γνωρίσαμε στο Βιβλίο της μαμάς. Μόνο που εδώ τα παιδιά είναι αυτά που θα δώσουν χρώμα στις εικόνες του Τοντ Παρ!

Πακέτο βιβλίων 3

Πακέτο βιβλίων 3

Εξαντλημένο

30377|Πακέτο βιβλίων 3 preloader