Αυστηρώς ακατάλληλον 2

Πορνο-γραφήματα και Πορνο-κουβέντες

Οι εκδόσεις ΟΞΥ μετά την μεγάλη επιτυχία του Αυστηρώς Ακατάλληλον παρουσιάζουν την πολυαναμενόμενη συνέχειά του. Το “Αυστηρώς Ακατάλληλον 2 Πορνο-γραφήματα και Πορνο-κουβέντες” συνεχίζει τη θαρραλέα περιήγηση που ξεκίνησε με το Αυστηρώς Ακατάλληλον – Ελληνικό Πορνό: Από την Ομόνοια στο Αλκαζάρ στην ανθίζουσα βιομηχανία παραγωγής πορνοταινιών, η οποία έχει καταφέρει να διχάσει το λαϊκό αίσθημα, αφού υπάρχουν πολλοί επικριτές της που μ’ ευχαρίστηση θα έβλεπαν τα προϊόντα της να καίγονται στην πυρά, αλλά, ταυτόχρονα, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που τα αναζητούν περιπαθώς στις σκοτεινές αίθουσες των κινηματογράφων ή στα ράφια των βίντεο-κλαμπ.

Το Αυστηρώς Ακατάλληλον 2, του Άρη Δημητρίου, ευθυγραμμίζεται με την τροχιά αυτής της κατηγορίας και της βιομηχανίας που τη συντηρεί και τη στηρίζει. Τα σύντομα κεφάλαια-ενότητές του εξετάζουν ορισμένες από τις (πολλές) όψεις του κινηματογραφικού πορνό και διαπραγματεύονται χωρίς φόβο (και με πολύ πάθος) ένα μεγάλο αριθμό ταινιών – 414 συνολικά.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου, με τίτλο Πορνο-γραφήματα, παρουσιάζονται αναλυτικά τα πιο ενδιαφέροντα είδη ταινιών και μια ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της βιομηχανίας του σκληρού πορνό. Στις μέρες μας η παραγωγή σκληρών πορνογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους έχει γίνει μια ”βαριά” βιομηχανία, αφού τα προϊόντα της ξεπερνούν τα 8.000 ετησίως μόνο στις Η.Π.Α. Η κατηγορία που ονομάστηκε ”πορνοταινία” αναπτύχθηκε υπέρμετρα, αγκάλιασε όλα τα φιλμικά είδη, παρουσίασε και καθιέρωσε καινούργια είδη, όπως η παραλλαγή επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών και η διασκευή εμπορικών κινηματογραφικών ταινιών, λάνσαρε το δικό της σταρ σίστεμ, επέβαλε τους δικούς της σταρ και στάρλετ, πραγματοποιεί κάθε χρόνο τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων και σπρώχνει σε δεύτερη μοίρα τη βιομηχανία του Χόλιγουντ.
Το δεύτερο μέρος, με τίτλο Πορνο-κουβέντες, είναι αφιερωμένο σε μερικούς από τους μπροστάρηδες αυτών των ταινιών. Δώδεκα ηθοποιοί -ένας άντρας και έντεκα γυναίκες- δώδεκα πορνοστάρ, μιλούν έξω από τα δόντια για τους εαυτούς τους και τη δουλειά τους, χωρίς να ντρέπονται γι’ αυτό που είναι και γι’ αυτό που κάνουν. Δώδεκα άκρως αποκαλυπτικές και απολαυστικές συνεντεύξεις που θα εξάψουν τη φαντασία και του πιο πουριτανού αναγνώστη.

2,83

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αυστηρώς ακατάλληλον 2”

Συγγραφέας Άρης Δημητρίου

Εκδότης: ΟΞΥ
ISBN: 9789608324022
Διαστάσεις 27×20 cm
Σελίδες: 144
Ετος έκδοσης: 2002
Εξώφυλλο: Μαλακό

Αυστηρώς ακατάλληλον 2

Αυστηρώς ακατάλληλον 2

Εξαντλημένο

39480|Αυστηρώς ακατάλληλον 2 preloader